Skippergata 19

Leveransebeskrivelse Skippergata 19

Hovedbygget ble fredet den 30.05.42 med hjemmel i den gamle bygningsfredningsloven, nåværende Kulturminneloven. Renovering/oppussingen/ombyggingen av boligen er utført i nært samarbeid med Riksantikvaren v/ deres representant Kulturetaten i Troms fylkeskommune v/Olav Austlid. Utførte arbeider er gjort etter antikvariske prinsipper.

Tidligere vernet bakgårdsbygg ble av Tromsø kommune godkjent revet etter en samlet vurdering gjort i samarbeid med Troms fylkeskommune v/Kulturetaten. Dette som følge av at det ikke var mulig å ”berge” opprinnelig bygg primært pga manglende vedlikehold over svært mange år. Oppbygging av et nytt bakgårdsbygg med samme plassering og tilnærmet samme estetikk er godkjent av Tromsø kommune. Bygget vil etter oppbygging inneholde 2 leiligheter. Det er pr. dags dato kun laget grunnmur til bygget.

På østsiden (mot sjøen) av bakgårdsbygg planlegges det et nybygg på ca. 200 m2. Dette planlegges plassert i formålsgrense mot øst, nord og sør. Detaljer om bygget foreløpig ikke klarlagt, men plasseringen av nybygget skal ivareta reguleringsplan 1568 sin anvisning av atkomst for Skippergata 19 og Verftsgata 3, 5 og 7. En vil også tilstrebe at bygget blir i samsvar med rettslig grunnlag for bygging i området, dvs. reguleringsplan og sentrumsplanen.

Hovedhus

AREALER Se plantegninger for spesifisering/måling av arealer. Sportsbod/balkonger/platt/utearealer osv er ikke medregnet i arealer (så fremst dette ikke er spesifisert).
YTTERVEGGER Plan 1 og 2 samt loft med reisverk i tømmer, innvendig utforet med 10cm isolasjon. Kjeller med natursteinsmur, innvendig utforet med 15cm isolasjon. Vegger kledd innvendig med et lag 13mm gips med fuktsperre plassert mellom tømmervegg og utlektring (gjelder ikke kjeller). Utvendig profilert kledning i gammel stil, linoljebehandlet.
ETASJESKILLERE Bjelkelag i 300mm Ranti-bjelker, 15cm isolasjon, trinnlydplater og 14mm parkett (våtrom med fliser og annen oppbygging). Underkant med lydbøyler, 2 lag 13mm malt gips (fuging mot tilstøtende konstruksjon) Kjeller med varmekabler på betonggulv, fuktsperre, 14mm parkett.
VEGGER Lettvegger er delvis utforet tømmervegger og bygget av bindingsverk med 7-10cm isolasjon og 13mm standard gipsplater som sparkles, strimles og males 2 strøk. Våtrom med rupanel og Maxit membranplater før flislegging.
TAKVERK Eksisterende tak konstruksjon er etterisolert med 10cm isolasjon (innvendig), taksperrer krysslagt 48x98, samlet 30cm isolasjon, fuktsperre og 13mm malte gipsplater Utvendig side med Brettex undertak og teglstein som taktekking. Takrenner, nedløp og beslag som silver metalic (tilbygg) og galvanisert på resten av bygget.
VINDUER Leveres med 2-lags koblet mot øst og 3-lags koblet mot vest. Vinduer med trekarm som er hvitmalt innvendig og utvendig. Innvendige foringer som hvitmalt.
DØRER Innerdører leveres som hvite profilerte lettdører med hvitmalt karm. Tofløyet ytterdør med elektrisk sluttstykke. Innerdører på loft er resturerte dører fra før renovering.
GULV 14mm eik parkett i alle rom utenom bad. Bad med fliser 10x10 cm grå og mosaikkfliser i dusjsone. Gulv bad med lokalt fall til sluk. Gulv trapperom med fliser (varmekabler plan 1). .
TRAPP Innvendige trapper med malte vanger, massive lakkerte eiketrinn og tette opptrinn. Hvitmalte trebalustrer og meglere.
LISTVERK Gulv; Alle gulv (unntatt våtrom) listes med 15x70mm hvit. Vinduer; Listes med gerikt 15x95mm profilert hvit. Dører; Listes med gerikt 15x95mm med hjørne klosser profilert hvit. Alt listverk hvitmalt i NCS 0502Y/eggehvit med synlig innfesting (ferdig behandlet fra fabrikk). En av boligene leveres med restaurert listverk i stue.

Innfesting av listverk sparkles/fuges og listverk males deretter etter montering.
MALERARBEID Alle innvendige vegger (unntatt våtrom) behandles med sparkling og 2 strøk maling i NCS 0502Y/eggehvit (hvit slett overflate). Listverk er hvitmalt fra fabrikk og i tillegg så sparkles/fuges innfesting, for deretter oppmaling av alt listverk. Innerdører inkl karm er hvitmalt på byggeplass (spesielle speil). Foringer males 2 strøk hvit (0502Y) på byggeplass. Utvendig gammel og ny kledning er behandlet 2 strøk med linoljemaling.
FLISEARBEID Legging av fliser gulv bad 10x10cm grå, samt noen felt med mosaikk. Legging av fliser på vegger bad 30x60cm hvit. Speil over vask med integrert belysning. Smøremembran på gulv og vegger våtsoner (våtrom). Fliser i trapperom (1 etg og 2 etg). Fliser vf kjeller.
SANITÆR INSTALLASJON Generelt: Installasjon som vannskadesikkert rør-i-rør med sentral/skap i hver leilighet. Standard ett-greps batterier på alle servanter, kjøkken og dusj. Vann og avløp til vaskemaskin. Varmtvannstank i kjøkkeninnredning eller bod/vaskerom.
Kjøkken: Kjøkkenbatteri med uttak for oppvaskmaskin (inkl montering av oppvaskmaskin).
Bad: Baderomsinnredning med speil i bredde til innredning, underskap og helstøpt servant med servantbatteri. Innebygd sisterne med vegghengt toalett. Uttak for vaskemaskin.. Dusjvegger av glass.
ELEKTRO INSTALLASJON Komplette elektriske installasjoner med stikkontakter, lysarmatur som spottskinner eller wirestrekk i krom/børstet stål (gang / soverom / bad /vf /stue / kjøkken). Benkearmatur kjøkken utført med spotter. Gulvvarme i baderom med el termostat. Stikkontakter er doble. Røropplegg for telefon og TV inngår (med kabel). Varmepanel i boligen. Alle leilighetene utstyres med porttelefon anlegg for styring ytterdør (ikke kjeller).
KJØKKEN- OG GARDEROBEINNREDNING Kjøkkeninnredningen: Leveres som Norema Format Sand. Stålhåndtak. Benkplate i eike laminat. Oppvaskbenken med nedfelt oppvaskkum av rustfritt stål. Prøver og tegning på kjøkkeninnredning kan fremlegges hvis ønskelig.
Hvitevarer inkludert: Komfyr, steketopp, kjøleskap, oppvaskmaskin og microbølgeovn.
Garderobeskap: Garderobeskap leveres ikke.
VENTILASJON Leveres som mekanisk avtrekk fra kjøkken/stue og bad.
BRANNVERNEUTSTYR Til hver leilighet leveres 1 stk 6 kg pulverapparat (monteres av kjøper) samt brannvarslingsanlegg med direkte varsling til Brannvesenet.
SPORTSBODER Frittstående boder i bakgård.
UTEAREAL Det legges varmekabler i fortau mot Skippergata inkl betongtrapp inngangsparti (styres av sensor). Betongheller legges på fortau. Det leveres med låsbare postkasser som monteres i portrom. I bakgård leveres sykkelstativ, benker og sandkasse. Noe terreng i bakgård planeres og påføres matjord som såes med plenfrø. Adkomst til eiendommene utføres som grusede arealer.

SAMEIET

Det utarbeides standard vedtekter til sameiet vedr bruk av uteareal osv. Disse kan eventuelt endres og utvides etter kjøp av leiligheter når sameiet blir stiftet.
GENERELT Ved spesielle ønsker så bes kjøper kontakte totalentreprenør, utbygger og/eller eiendomsmegler

Bakgårdsbygg

AREALER Se plantegninger for spesifisering/måling av arealer. Sportsboder/balkonger/platt/utearealer osv er ikke medregnet i arealer (så fremst dette ikke er spesifisert).
YTTERVEGGER Plan 1 og 2 med bindingsverk i 48x148 og utlektret med 48x48 isolert med 15+5cm isolasjon. Vegger kledd innvendig med et lag 13mm gips med fuktsperre plassert mellom stav og utlektring. Utvendig kledd med gipsplater, vindsperre, utlektring og 19mm kledningsbord.
ETASJESKILLERE Bjelkelag i 200mm Ranti-bjelker, fullisolert, trinnlydplater og 14mm parkett (våtrom med fliser og annen oppbygging). Underkant med lydbøyler, 2 lag 13mm malt gips (fuging mot tilstøtende konstruksjon).
VEGGER Lettvegger er bygget av bindingsverk med 7-10cm isolasjon og 13mm standard gipsplater som sparkles, strimles og males 2 strøk. Våtrom med rupanel og Maxit membranplater før flislegging.
TAKVERK Taksperrer 300mm Ranti, 30cm isolasjon, fuktsperre og 13mm malte gipsplater Utvendig side med nytt Ventex undertak og ny Decra taktekking. Takrenner, nedløp og beslag som silver metalic.
VINDUER Leveres med 2-lags super energispareglass med argon. Vinduer med trekarm som er hvitmalt innvendig og utvendig fra fabrikk. Innvendige foringer som hvitmalt.
DØRER Innerdører leveres som hvite profilerte lettdører med hvitmalt karm og vrider i børstet stål. Ytterdør leveres som glatt hvitmalt med glass og med hvitmalt karm. Standard vridere og låsekasse på alle dører
GULV 14mm eik parkett i alle rom utenom bad. Bad med fliser og mosaikkfliser i enkelte partier. Gulv bad med lokalt fall til sluk. Gulv vf og trapperom 1 etg med fliser.
TRAPP Innvendige trapper med malte vanger og eiketrinn.
LISTVERK Gulv; Alle gulv (unntatt våtrom) listes med 10x58mm hvit. Vinduer; Listes med gerikt 10x58mm hvit. Dører; Listes med gerikt 10x58mm hvit. Alt listverk hvitmalt i NCS 0502Y/eggehvit med synlig innfesting (ferdig behandlet fra fabrikk).
MALERARBEID Alle innvendige vegger (unntatt våtrom) behandles med sparkling og 2 strøk maling i NCS 0502Y/eggehvit (hvit slett overflate). Listverk er hvitmalt fra fabrikk (før montering) og med synlig innfesting. Innerdører er behandlet hvit fra fabrikk (hvitmalt karm). Foringer males 2 strøk hvit (0502Y) på byggeplass. Utvendig kledning er behandlet 2 strøk med oljedekkbeis. Kledning i NCS 7502B (mørk grå) og omramming/vindski/rekkverk balkong i NCS S 4502B (grå)
FLISEARBEID Legging av fliser gulv og vegger bad. Enkelte felt med mosaikk. Legging av fliser på vegger bad. Speil over vask felles inn i fliser og overgang fuges. Smøremembran på gulv og vegger våtsoner (våtrom).
SANITÆR INSTALLASJON Generelt: Installasjon som vannskadesikkert rør-i-rør med sentral/skap i hver leilighet. Standard ett-greps batterier på alle servanter, kjøkken og dusj. Vann og avløp til vaskemaskin. Varmtvannstank i kjøkkeninnredning eller bod/vaskerom.
Kjøkken: Kjøkkenbatteri med uttak for oppvaskmaskin (inkl montering av oppvaskmaskin).
Bad: Baderomsinnredning med speil i bredde til innredning, underskap og helstøpt servant med servantbatteri. Innebygd sisterne med vegghengt toalett. Uttak for vaskemaskin.. Dusjvegger av glass.
ELEKTRO INSTALLASJON Komplette elektriske installasjoner med stikkontakter, lysarmatur som spottskinner eller wirestrekk i krom/børstet stål (gang / soverom / bad /vf /stue / kjøkken). Benkearmatur kjøkken utført med spotter. Gulvvarme i baderom med el termostat. Stikkontakter er doble. Røroplegg for telefon og TV inngår (uten kabel). Varmepanel i boligen.
KJØKKEN- OG GARDEROBEINNREDNING Kjøkkeninnredningen: Leveres som Norema Format Sand. Stålhåndtak. Benkplate i eike laminat. Oppvaskbenken med nedfelt oppvaskkum av rustfritt stål. Prøver og tegning på kjøkkeninnredning kan fremlegges hvis ønskelig.
Hvitevarer inkludert: Komfyr, steketopp, kjøleskap, oppvaskmaskin og microbølgeovn.
Garderobeskap: Garderobeskap leveres ikke.
VENTILASJON Leveres som mekanisk avtrekk fra kjøkken/stue og bad.
BRANNVERNEUTSTYR Til hver leilighet leveres 1 stk 6 kg pulverapparat (monteres av kjøper) samt to stk røykvarslere.
SPORTSBODER Frittstående boder i bakgård.
UTEAREAL Det legges varmekabler i fortau mot Skippergata inkl betongtrapp inngangsparti (styres av sensor). Betongheller legges på fortau. Det leveres med låsbare postkasser som monteres i portrom. I bakgård leveres sykkelstativ, benker og sandkasse. Noe terreng i bakgård planeres og påføres matjord som såes med plenfrø. Adkomst til eiendommene utføres som grusede arealer.

SAMEIET

Det utarbeides standard vedtekter til sameiet vedr bruk av uteareal osv. Disse kan eventuelt endres og utvides etter kjøp av leiligheter når sameiet blir stiftet.
GENERELT Ved spesielle ønsker så bes kjøper kontakte totalentreprenør, utbygger og/eller eiendomsmegler

Utbygger: Total Prosjekt AS
Totalentreprenør: TotalRenovering as.
Eiendomsmegler: Thomas Bugge

Leveransebeskrivelse tar utgangspunkt i en nøkkelferdig bolig.

Denne leveransebeskrivelsen er veiledende og avvik må påregnes.

Linker som finnes i leveransebeskrivelse (hyperkobling) til produkter er veiledende og kan avvike mot produkt som leveres. Link er primært lagt inn for å vise standard som leveres og ikke den endelige leverandør/produkt. Dersom særskilte produkter og/eller leverandører ønskes så må kjøpere gi beskjed om dette til ansvarlig utførende totalentreprenør TotalRenovering as.

Leveransebeskrivelse link til pdf